Kosten en Verzekeringen

       Kosten en verzekeringen


Een uitvaart komt meestal onverwachts. Als dit u overkomt, denk u niet meteen aan de kosten, u bent blij dat het voor u geregeld wordt. Toch is het niet verkeerd om u er eens in te verdiepen, want waarom kost het veel geld?
Ik kom graag bij u thuis om uitleg te geven hierover. Uiteraard geheel vrijblijvend!

Kosten en verzekeringen

Dit komt door o.a. de verschillen in, tarieven van begraafplaatsen, uitvaartondernemers en -verzorgers. Uitvaartverzekeraars werken samen met vaste (afgesproken) uitvaartondernemers of men regelt zelf de uitvaart.
Uiteindelijk bent u bij een particuliere ondernemer het voordeligst uit. Want het is een misverstand om te denken, dat u door uw verzekering, die u misschien bij één van hen heeft afgesloten, vastzit aan een bepaalde uitvaartondernemer!
En Toen Uitvaartverzorging heeft geen afspraken met wie dan ook. Mocht er een polis aanwezig zijn dan zal ik de administratie verzorgen en het geld van de verzekering uit laten keren.
Dit geld is ten alle tijden van familie!

Kaarten


In principe maak ik de kaart samen met de familie. Dat kan een mooi foto of een afbeelding zijn. Zo krijgt de familie een persoonlijke kaart die niemand anders heeft. Mocht de familie er zelf niet uit komen dan heb ik een paar voorbeelden bij me. Als deze wordt gebruikt, dan haal ik de desbetreffende kaart uit mijn map zodat het toch een persoonlijke kaart blijft. Dit geldt ook voor de tekst.

Ik ben divers in het begeleiden van uitvaarten, dit kan zijn:
Kerkelijk, eenvoudig, uitbundig, alternatief, traditioneel, sober, ecologisch begraven en cremeren.
Mocht u vragen hebben over het beschikbaar stellen van het lichaam. dan kunt u mij ook bellen.


Adverteren:
Zoals bekend bij iedereen is er de mogelijk om te adverteren, dit kan in de dagbladen en weekbladen in de regio. Afhankelijk van het formaat kost de Gelderlander pl.m. € 550,00 voor 1 advertentie.

TV:

Er is sinds kort ook de mogelijk om een advertentie te laten zien bij TV Gelderland. Het zal 3 dagen lang om
9.56, 11.56 en 00.20 uur te zien zijn, dus 3x een persoonlijke advertentie per dag.
Kijk voor een voorbeeld op www.arium.nl en kosten hiervoor zijn € 349,00. U heeft daarbij een bereik heel provincie Gelderland.


U kunt mij mailen of bellen voor informatie van 08.00-20.00 uur.
Voor het melden van overlijden ben ik uiteraard dag en nacht bereikbaar. 06-41 83 85 00.
Rianne van der Wal-Veenink
Share by: