Ervaring Wilma Hendriksen

Ik en mijn gezin hebben het heel fijn gevonden dat Rianne er was. Niks was haar te veel of vond ze gek. Wat we ook erg fijn en mooi vonden is dat ze ook erg betrokken was voor ons en de familie. Mede door haar is het een mooi en fijn afscheid geworden.

Ervaring Judith Kleve-Sueters

Rianne heeft de uitvaart van mijn vader naar volle tevredenheid verzorgd. Mooi, ingetogen, perfect georganiseerd. Rianne gaf mij, zonder dat zij hem gekend heeft, het gevoel dat hij het zo gewild zou hebben. Zij liet ons onze keuzes maken.

Ervaring Rudie Vrieze

Rianne heeft de uitvaart van mijn aller liefste vrouw verzorgt en dit heeft zij met alle zorg gedaan.
Dankzij Rianne kon mijn vrouw thuis worden opgebaard zoals zij het graag wilde, de complete uitvaart is tot in de puntjes verzorgd.

Ervaring Petra

Rianne, ik wil je nog even zeggen dat ik heel dankbaar ben dat je ons zo hebt ondersteund. Heel erg fijn en heel lief! We kijken op een mooie dag terug!

Ervaring Karin Vrijs

Rianne, hartelijk dank voor het regelen en begeleiden van de uitvaart van mijn ma. Alles klopte, het was voortreffelijk geregeld. Een mooie herinnering blijft.

Ervaring familie Mateman

Rianne nam ons alle zorg uit handen en dacht met ons mee! We kijken terug op een hele mooie uitvaart waar alles tot in de puntjes goed verzorgd was. Super bedankt Rianne!

Uw ervaring met En Toen

Hier kunt u uw ervaring delen.