Uitvaartverzorging

Sinds 1998 werkt Rianne van der Wal met veel plezier in de uitvaartbranche. Gedreven om haar persoonlijke manier van werken is zij 12,5 jaar geleden als zelfstandige verder gegaan. Haar onderneming is gevestigd in Halle.

Rianne is wie ze is; open, nuchter, eerlijk en oprecht. “Het is mijn taak om aan de familie te laten zien wat er mogelijk is op uitvaart gebied, met de bijbehorende voor- en nadelen.
Er is zoveel mogelijk en ik zoek dan samen met de familie wat bij hun past en let daarbij op het budget. Op die manier ben je duidelijk voor hun zodat men niet voor onverwachte kosten komen te staan. Ik werk graag met kleine ondernemers uit de buurt want ons kent ons en dat werkt erg prettig. Je weet direct wat je aan elkaar hebt. Iedereen heeft zijn of haar kwaliteiten, die proberen we volop te benutten tijdens het regelen van de uitvaart. Juist door die eigen inbreng realiseer je een persoonlijke uitvaart. Ik werk met alle grote organisaties samen en dat geldt ook voor de verzekeringen. Laat dit geen belemmering zijn.”

Rianne van der Wal is een kleine zelfstandige ondernemer met opbaar kamers in:
– Het Heidehuus, Halle-Heideweg 22 in Halle-Heide
– De Korenaar, Dorpsstraat 85 in Halle
– Leliestraat 17-1 in Hengelo Gld.
Ook is er een ontvangstruimte in Het Heidehuus.